בוקר אור לכלל משתמשי אתר דומדומינה,
ברצוני לשתף אתכם עם הודעה שקיבלתי אתמול בשעות הערב עקב פרסום לסשנים ווירטואלים.
שימו לב כי אין ברצוני לחשוף את שולח ההודעה מאחר וזה לא רלוונטי לתגובתי.
חשוב לי לציין כי אני מבהירה כאן את דעתי בלבד ולא במטרה לפגוע במישהו.
בנוסף, במידה ויש לכם שאלות תהיות - מוזמנים ליצור קשר בוואטסאפ ואסביר לכם הכל.
תגובתי להודעה זו:
קודם כל, בחור יקר שים לב כי אתה פנית אליי ב "נשמה" וכפי שאני מציינת בפני כלל לקוחותיי וחבריי בחיי האישיים איני מסמפטת את המילה הזאת ו/או רואה זאת כמכבד.
אך זאת לא בעייתי.
בעייתי עם ההודעה ששלחת הינה מזן אחר.
אני רוצה להבהיר מספר מונחים שכנראה רבים מכם ממהרים להשתמש מבלי להבינם :
1. פטיש (fetish) - על פי הגדרתו זאת סטייה מינית - אז כל מי שממהר לומר לי "יש לי פטיש לתחת וציצים" - זה לא פטיש, זה משהו קונבנציונלי מאחר ולכולם יש משיכה לאזורים אלו.
2. מלכות בתשלום (dominatrix) - אנחנו תחום מאוד ספציפי ואנחנו לא מתפשטות בזמן סשן - עבד מין זה לא משהו שמדבר אלינו וניתן לחפש במאגרים אחרים כמו של נערות ליווי (מחוץ לאתר זה)
3. גבולות (limits) - לכל אחד ואחת יש את הגבולות שלו/ה - תכבדו, תקבלו, ואל תנסו לשבור אותם בעזרת קנייה. קיבלתי לא מעט פניות של " ואם אשלם סכום איקס את תעשי? " לא אני לא כי זה גבול שלי !
בכל מקרה, כולנו שופטים! אך מעטים מאיתנו מנסים שלא.
שימו לב כי איני משתמשת בדר"כ במילים טוטאליות כגון : כולם, אף אחד, תמיד, אף פעם וכדומה, אך במקרה זה חשוב לי לציין כי זה משהו שהוא חלק מהטבע האנושי - לשפוט.
אם תחשבו על זה שניה, אתם גם חוששים מכך שאחרים שופטים אתכם ואת הפטישים שלכם או את המחשבות היומיומיות שלכם.
אנחנו הגענו למצב שסוציאליזציה הינה מאוד קריטית עבורנו.
מבלי לסתות מהנושא - כפי שאמרתי, לשפוט זאת תכונה מאוד טבעית אבל האם להביא את זה לידי ביטוי בצורה כזאת או אחרת, זאת בחירה.
(כדרך אגב, בדיוק כך עובד גם עניין העצבים - להתעצבן זה טבעי, איך להגיב - זאת בחירה).
שימו לב כי גם בהודעה שקיבלתי מה שמוצג במיוחד זה - לשפוט!
הבחור ששלח לי את ההודעה מיהר לשפוט רק כי הוא אינו מכיר את התחושה של "לשרת מלכה" באופן הזה, רק כי הוא אינו מתחבר לזה או כי הוא רואה את זה כגבול שלו.
אז בחור יקר וכל מי שחושב כמוהו, לפני שאתם ממהרים לשלוח לאחת הבנות כאן (המלכות) הודעה ש"זה מבייש אותה" עצרו רגע, תנשמו ותנסו להבין כי מה שעושה לכם את זה לאו דווקא עושה לאחר ומה שעושה לאחר את זה לאו דווקא יעשה לך.
אמנם יש מספר דברים שאיני מתחברת ואני מקבלת לא מעט הודעות שמבקשים ממני להסביר למה אני לא עושה סשנים של אותם דברים אני לעולם לא אומר "זה מבייש" , "זה מקטין", "זה דוחה" וכדומה. אין אחד שאמרתי לו כך ולא יהיה כי איני שופטת את הפטיש, אני פשוט מחליטה אם זה מדבר אליי או לא.
לסיכום : רגע לפני שאתם ממהרים לשפוט, תעצרו לרגע ותחשבו איך הייתם מרגישים אילו היו שופטים אתכם. -על טעם ועל ריח אין מה להתווכח!