זה מאוד מעניין, מה שאתה אומר.
אצלי זה ממש הפוך: בחיים האמיתיים, בכל האספקטים שלהם - אני קונטרול פריק. הקטע של השליטה זה נטו מיני, בלבד, אך ורק. זה הפורקן שלי. זה השחרור שלי מהמעמסה של החיים המוקפדים, הדבקות במטרות, בכושר, בעשייה, בפרנסה, בכל השאיפות שלי.
אומרים שעל מנת למצוא איזון במשהו שאתה מרגיש שהגיע לנקודה קיצונית, לפעמים אתה צריך ללכת לקיצון השני. אולי זה יעזור לך למצוא את האמצע. אם אתה אוהב שליטה (בקטע המיני) - אתה לא תוכל "להשתחרר" מזה. אתה לא תוכל להפוך לוונילי. זה חלק ממך. כל פעם שתתרחק יותר מדי - אתה בסוף תחזור חזק יותר (בדיוק כמו אלו שעושים דיאטות קיצוניות של הרעבה, משיגים משקל יעד מהר...אבל בסוף חוזרים להשמין ואפילו יותר מאשר קודם).
איזון מעל לכל.
תמצא דרך לאזן את זה.
תגדיר לעצמך x שעות בשבוע שאתה מקדיש לעניין הזה, כדי לפרוק, ותתמקד בשאר הזמן בעיסוקים שלך. זה יהפוך את הקטע המיני של השליטה לחזק יותר, ומצד שני - ייתן לך מושכות של שליטה בחיים האמיתיים.
אם אתה אוהב שישלטו בך גם מחוץ לקטע המיני: ברוך הבא לעולמם של 99% מהאנשים סביבך, שחיים כמו עדר כבשים, שכירים, עושים מה שאומרים להם, עובדים בעבודות שהם לא אוהבים, מסתירים את הקינקס שלהם מבני/בנות הזוג, וכן הלאה...לכאורה, הכל טוב איתך ;)
בהצלחה!